ویزای مراقب بیمار

  • Subclass 116/836
با این ویزا می‌توانید به صورت دائم  در استرالیا اقامت داشته باشید تا از شخصی که در وضعیت درمانی طولانی دارد مراقبت نمایید این شخص بیمار دسترسی  معقول و مناسبی به گزینه های مدیکر در استرالیا را ندارد.

شرایطی که شخص وابسته باید داشته باشد

  • دچار یک بیماری بلند مدت باشد، به این معنی که توانایی مراقبت از خود و یا انجام کارهای روزمره زندگی را ندارد.
  • برای پرستاری از یک عضو خانواده نیاز به همیاری و کمک دارد.
  • شخص مورد نظر قادر به گرفتن کمک از یک خویشاوند دیگر، آسایشگاه، بیمارستان و …. نباشد.

شرایط شخص درخواست دهنده

  • یکی از اقوام شما در استرالیا به دلیل یک بیماری بلند مدت نیاز به رسیدگی شما داشته باشد.
  • خویشاوند شما از طریق خدمات ویزای پزشکی بوپا ارزیابی شده باشد.
  • هیچ شخص دیگری در استرالیا توانایی ارائه این پرستاری را نداشته باشد.
  • شما مایل و قادر به رسیدگی به خویشاوند خود باشید.
  • خویشاوند یا شریک وی ضامن و یا حامی شما شود.

این ویزا به شما اجازه می دهد

  • به طور دائم ( ولی نه به طور قطع ) یک شهروند استرالیایی باشید.
  • برای تبعیت استرالیا درخواست دهید. ( در صورتی که شرایط لازم را داشته باشید. )
  • به مدت ۵ سال به عنوان یک شهروند دائم از استرالیا به داخل یا خارج از این کشور مسافرت کنید.
  • البته بعد از گذشت این مدت، شما دوباره باید برای این ویزا درخواست دهید.

حامی

برای درخواست این ویزا شما نیاز به یک حامی در استرالیا دارید. این شخص باید خویشاوند بیمار و یا شریک وی باشد. این حامی باید قراردادی امضا نماید که طی آن باید به مدت ۲ سال بعد از ورود اول شما به استرالیا، شما را از لحاظ مالی و مسکن حمایت نماید. این شرایط شامل حال هر کدام از اعضای خانواده که برای ویزای مراقبت اقدام کرده اند می شود.

پاسپورت درخواست دهنده

اگر قصد تمدید پاسپورت خود را دارید باید قبل از درخواست ویزای مراقبت این کار را انجام دهید. برای دریافت این ویزا شما باید یک پاسپورت معتبر داشته باشید.