ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس132

ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۳۲ استرالیا بخشی از skill select می باشد و از دو طریق زیر قابل دسترسی است:

مسیر سرمایه‌گذاری مشارکت:

فرد متقاضی در این نوع سرمایه‌گذاری، می بایستی با جلب موافقت سرمایه‌گذاری، مشارکتی از یکی از انستیتوهای انجمن سرمایه استرالیا (AVCAL) برای راه اندازی و یا ارائه محصول تجاری خود که منتج از ایده و یا کسب‌و‌کار با ارزش وی میباشد را کسب کرده و به میزان یک میلیون دلار استرالیا در این پروژه سرمایه‌گذاری نماید.

مسیر سرمایه‌گذاری در کسب‌و‌کار:

عمده متقاضیان اخذ ویزای اقامت دائم سرمایه‌گذاری در استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری و با اتکاء به تاریخچه کسب‌و‌کار خود اقدام به اخذ این ویزا می نمایند. شرح و فرآیند بهره مندی از این ویزا ذیلاً آورده شده است:

ویزای اقامت دائم ساب‌کلاس ۱۳۲ استرالیا، زیرمجموعه ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا است که اخذ آن دارای شرایطی است و به افرادی که حائز دریافت این ویزا گردند امتیازاتی تعلق میگیرد؛ این ویزا مخصوص مدیران، صاحبان شرکت‌ها و متقاضیان توانای سرمایه‌گذاری در کشور استرالیا می‌باشد، این افراد باید تعهد نمایند بعد از دریافت ویزا و وارد شدن به کشور استرالیا، سرمایه خود را حداقل به میزان یک و نیم میلیون دلار استرالیا به این کشور منتقل کرده و در تجارت و یا فعالیت تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.

شرایط اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۳۲ استرالیا:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. یا اینکه ایالت حمایت‌کننده به دلیل صلاحیت بالای فرد متقاضی از مورد سن متقاضی چشم پوشی کند.
  • ارائه مدارک مبنی بر دارا بودن سابقه مدیریت و فعالیت در زمینه کارهای تجاری
  • دارایی‌های فرد متقاضی یا همسرش باید حداقل ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا باشد که قابلیت انتقال به کشور استرالیا را داشته باشد.
  • میزان دارایی فرد و یا همسرش در بیزینسی که در کشور مبداء دارند بایستی به میزان ۴۰۰ هزار دلار استرالیا برای دوسال از چهارسال قبل از اقدام برای اخذ ویزا باشد.
  • کسب و کار فرد متقاضی بایستی حداقل ۳ میلیون دلار استرالیا گردش مالی در یک یا چند بیزینس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
  • مالکیت شرکت و بیزینس بایستی حداقل یکی از موارد زیر را دارا باشد :
    • دارا بودن حداقل ۵۱ درصد مالکیت بیزینسی که سالانه کمتر از ۴۰۰ هزار دلار استرالیا درآمد داشته باشد.
    • دارا بودن حداقل ۳۰ درصد مالکیت بیزینسی که سالانه بالای۴۰۰ هزار دلار استرالیا درآمد داشته باشد.
    • مالکیت حداقل به میزان ۱۰ درصد از یک شرکت سهامی عام.

امتیازات مهاجرت با ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۳۲ استرالیا:

  • اخذاقامت دائم استرالیا از همان ابتدای کار
  • اخذ اقامت دائم استرالیا برای اعضای خانواده فرد متقاضی
  • امکان استفاده از خدمات درمانی و پزشکی
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی الزامی نیست

همراهی خانواده اعم از همسر، فرزندان و افراد تحت تکلف یکی از مهم‌ترین دلایلی است که متقاضیان مهاجرت به استرالیا برای اخذ اقامت استرالیا این ویزا را انتخاب می‌نمایند، زیرا یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های مهاجران، خانواده‌های آن‌ها هستند و می‌خواهند از ابتدای کار مهاجرت، همراه خانواده خود باشند.