ویزای 476

ویزای ۴۷۶ استرالیا برای فارغ التحصیلان دانشگاه تهران و دانشگاه امیرکبیر

ویزای ۴۷۶ استرالیا از ۱ سپتامبر ۲۰۰۷ اجرایی شد و مختص افرادی است که به تازگی در یک رشته مهندسی از یکی از دانشگاههای مورد قبول برای این ویزا فارغ التحصیل شده اند. مدت این ویزا ۱۸ ماه است و دریافت ویزا نیاز به داشتن کارفرما یا خویشاوند نزدیک در استرالیا ندارد

هدف این ویزا، دادن فرصت به فارغ التحصیلان نخبه برای پیدا کردن کار در استرالیا است

تنها دانشگاههای مورد قبول در ایران برای ویزای ۴۷۶، دانشگاه تهران و دانشگاه امیرکبیر هستند

هزینه ویزا

  1. متقاضی اصلی: ۴۰۵ دلار استرالیا
  2. عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۲۰۰ دلار استرالیا
  3. عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۰۰ دلار استرالیا
  4. مدت اعتبار ویزا
  5. حداکثر ۱۸ ماه

شرایط لازم برای اخذ ویزا

  1. داشتن کمتر از ۳۱ سال سن
  2. داشتن مدرک فارغ التحصیلی در یک رشته مهندسی از دانشگاه تهران یا امیرکبیر (یا سایر دانشگاههای واجد شرایط در خارج از کشور) در ۲ سال اخیر
  3. داشتن نمره آیلتس ۶ با حداقل ۵ در هر یک از مهارتها

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۷ تا ۸ ماه

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

برای دریافت ویزای ۴۷۶، متقاضی باید در فاصله زمانی ۲۴ ماه قبل از ارسال درخواست ویزای ۴۷۶، در یک رشته مهندسی در مقطع لیسانس یا بالاتر از یکی از دانشگاههای مورد قبول برای این ویزا فارغ التحصیل شده باشد.

همانطور که اشاره شد، تنها دانشگاههای ایرانی که برای ویزای ۴۷۶ قابل قبول هستند، دانشگاههای تهران و امیرکبیر هستند.

زمان دقیق تکمیل تحصیلات مهندسی به چه صورت محاسبه میشود؟

برای ویزای ۴۷۶ استرالیا، زمان پایان تحصیلات روزی است که متقاضی در آخرین درس دوره تحصیلی نمره قبولی گرفته است. برای متقاضیانی که موفق به اخذ دانشنامه و ریز نمرات خود نشده اند، اثبات پایان تحصیلات از طریق مدارک زیر هم قابل قبول است:

  1. نامه دانشگاه مبنی بر اتمام دوره تحصیلی
  2. اعلامیه دانشگاه در اینترنت یا روزنامه
  3. متقاضیانی که تمام دروس تحصیلی بغیر از پایان نامه را تکمیل کرده اند
  4. اخذ نمره قبولی در تمامی دروس دوره تحصیلی ، شامل پایان نامه، برای اخذ ویزای ۴۷۶ الزامی است و باید نمره قبولی پایان نامه، قبل از ارسال درخواست ویزای ۴۷۶، دریافت شده باشد.
  5. تست پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه: ویزای ۴۷۶ استرالیا نیازی به انجام تست پزشکی ندارد ولی ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای این ویزا الزامی است

مهلت ورود به استرالیا

پس از دریافت ویزا، متقاضی باید تا زمان مشخصی وارد استرالیا شود. این زمان معمولا یک سال بعد از تاریخ صدور گواهی عدم سوء پیشینه متقاضی است.

شرط سنی

همانطور که اشاره شد، در زمان ارسال درخواست ویزای ۴۷۶،‌متقاضی باید کمتر از ۳۱ سال سن داشته باشد. منظور از کمتر از ۳۱ سال سن، ۳۱ سال تمام است. به طور مثال، با فرض اینکه امروز ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ است، افرادی که تاریخ تولدشان بعد از ۳۰ فروردین ۱۳۶۷ است، امکان درخواست برای این ویزا را دارند.

شرط زبان انگلیسی

کسب حداقل نمره آیلتس ۶ کل و حداقل نمره ۵ در همه مهارتها برای متقاضی اصلی الزامی است. البته امکان شرکت در هر یک از آزمونهای زیر و کسب حداقل نمره های معادل زیر هم وجود دارد:

شرط زبان انگلیسی ویزای ۴۷۶ استرالیا

طریقه تبدیل ویزای ۴۷۶ به اقامت دائم

راههای زیادی برای اقدام برای ویزای دائم در داخل استرالیا وجود دارد ولی مسیر معمول اقامت دائم برای افرادی که با ویزای ۴۷۶ وارد استرالیا میشوند از یکی از دو راه زیر است:

اقدام مستقیم برای ویزاهای کاری استرالیا (۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۸۹)

صرف نظر از موفقیت یا عدم موفقیت در پیدا کردن کار مورد نظر در استرالیا، افرادی که با ویزای ۴۷۶ وارد استرالیا میشوند میتوانند از زمانی که در استرالیا دارند برای تقویت مهارت زبان خود استفاده کنند و کمبود امتیاز برای ویزاهای کاری استرالیا را جبران کنند. علاوه بر این، معمولا اقامت در ایالتهای استرالیا، امتیاز خوبی برای ویزاهای ایالتی استرالیا (۱۹۰ و ۴۸۹) محسوب میشود. با این اوصاف، اقدام برای ویزاهای کاری در داخل استرالیا راحت تر خواهد بود.