ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا برای مقاطع لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر می باشد

ویزای تحصیلی استرالیا

با توجه به اینکه کشور استرالیا برای اقامت دائم افرادی که یک مقطع تحصیلی حداقل 2 ساله را در این کشور بگذرانند یک ویزای کار موقت 18 ماهه درنظر گرفته و تسهیلاتی نیز جهت اخذ اقامت دائم این کشور برای این افراد وجود دارد، به همین جهت استرالیا مقصد تعداد بسیار زیادی دانشجو می باشد که هر ساله در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور استرالیا پذیرفته می شوند.


ویزای تحصیلی یا دانشجویی استرالیا – ویزای ساب کلاس ۵۰۰

در سالیان اخیر، استرالیا به یکی از مقاصد محبوب دانشجویان ایرانی تبدیل شده است.علل اصلی علاقه دانشجویان ایرانی به تحصیل در استرالیا را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • امکان اخذ اقامت دایم استرالیا بعد از اتمام تحصیل در استرالیا
  • بازار کار خوب کشور استرالیا و کمبود نیروی متخصص در این کشور که فرصت پیدا کردن کار را برای فارغ التحصیلان دانشگاه فراهم میکند
  • کیفیت بالای دانشگاههای استرالیا و سیستم آموزشی این کشور در مقایسه با سایر کشورهای خارجی
  • سهولت یادگیری زبان کشور استرالیا (انگلیسی) برای متقاضیان تحصیل در استرالیا
  • سهولت و اجازه اشتغال به کار پاره وقت در استرالیا در طول تحصیل (دانشجویان به مدت ۲۰ساعت در هفته در طول ترم دانشگاهی و بطور نامحدود در خارج از ایام دانشگاه مجاز به کار در این کشور هستند)
  • شرایط نامساعد حال حاضر کشور ایران

استرالیا در تمامی مقاطع تحصیلی قابلیت جذب دانشجوی خارجی را دارد به همین منظور دانشجویان خارجی امکان تحصیل از دبستان تا دبیرستان و سپس برای ادامه تحصیل‌شان امکان تحصیل در سایر مقاطع دانشگاهی را دارا می‌باشند.

برای تحصیل در دبستان برای دانش‌آموزان ایرانی پس از پایان دبستان و از سن ۱۲ سال به بعد امکان اقدام می‌باشد. ضمن اینکه یکی از والدین نیز تا سن ۱۸ سالگی می‌تواند به عنوان همراه با فرزند خود اقدام نماید.

برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر در صورتی که نمرات دانشجو کافی نباشد، باید دوره پیش‌نیاز را که معمولا یک تا دو ترم تحصیلی می‌باشد، گذرانده شود، سپس وارد مقطع مورد نظر شد.

داشتن نمره زبان IELTS آکادمیک شش و نیم OVERALL و با حداقل نمره ۶ در چهار مهارت الزامیست, مگر دانشجو حداقل به مدت ۲ سال در یکی از دانشگاه ها یا مدارس انگلیسی زبان درس خوانده باشد.

در صورتیکه نمره زبان در هر یکی از ۴ مهارت کمتر از ۶ باشد بابت هر نیم نمره دانشجو موظف است که به مدت ۱۰ هفته کلاس زبان را قبل از شروع دوره بگذراند.

برای کسانی که تمایل به ادامه تحصیل به صورت تحقیقاتی دارند مخصوصا دانشجویان مقطع دکترا ،داشتن Proposal الزامی می‌باشد.

اخذ بورسیه برای دانشجویانی قابل اقدام است که معدل آنها بالاتر از ۱۷ یا «سه و نیم» باشد. داشتن مقالات بین‌المللی و نمره زبان بالا و همچنین Proposal مناسب نیز از دیگر شرایط می‌باشد.

در صورتیکه ثبت نام تایید شده در یکی از مراکز دارای مجوز و رسمی اموزشی در استرالیا را داشته باشید،‌ می‌توانید جهت دریافت این نوع ویزا اقدام نمایید. این ویزا به شما اجازه تحصیل و رفت و آمد نامحدود به استرالیا را می‌دهد. همچنین همسر و فرزندان شما نیز می‌توانند شما را همراهی نمایند. شما اجازه کار محدود ( ۲۰ ساعت در هفته ) در زمان تحصیل و تمام وقت در زمان تعطیلات را دارید. مدت زمان این ویزا با توجه به زمان اتمام تحصیل،‌ می‌تواند تا دو تا چهار ماه بعد از اتمام تحصیل شما باشد.

اگر هدف شما جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا،‌ دریافت اقامت دایم استرالیا در نهایت باشد. حتما قبل از اقدام جهت اخذ ویزای دانشجویی با ما در تماس باشید تا راهنمایی‌های لازم را خدمت شما ارایه کنیم. انتخاب رشته مناسب،‌ دانشگاه و شهر مناسب و حتی مواردی که در فرمهای درخواست ویزای دانشجویی ثبت می‌کنید،‌ می‌تواند تاثیر بسزایی در روال اخذ اقامت دایم شما داشته باشد.

شهریه دانشگاههای استرالیا

شهریه دانشگاههای استرالیا بسته به دانشگاه، مقطع و رشته تحصیلی متغیر است اما مقدار آن بطور میانگین، بین ۱۰هزار تا ۲۵هزار دلار استرالیا برای هر ترم (سالیانه ۲۰ تا ۵۰ هزار دلار استرالیا) میباشد.

توجه فرمایید که در استرالیا، دوره های لیسانس بین ۳تا ۴سال و دوره های فوق لیسانس بین ۱تا ۲سال طول خواهند کشید.

هزینه زندگی دانشجویی در استرالیا

هزینه زندگی دانشجویی در استرالیا به طور متوسط بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استرالیا است. این هزینه شامل هزینه اجاره خانه و خورد و خوراک است.

برای صرفه جویی در هزینه ها و با توجه به هزینه بالای اجاره خانه در استرالیا، معمولا چند دانشجو به طور مشترک یک خانه اجاره میکنند و هر کدام از یک اتاق آن استفاده میکنند.

هزینه پرواز و بیمه تحصیلی استرالیا

هزینه بلیط یکطرفه استرالیا حداقل حدود ۷۰۰ دلار استرالیا میباشد. علاوه بر این، دانشجویان در استرالیا ملزم هستند در طول تحصیل، تحت پوشش بیمه درمانی دانشجویی باشند. هزینه سالیانه این بیمه هم حدود ۴۰۰ دلار استرالیا برای هر نفر است.

اشتغال به کار در دوران تحصیل

افرادی که با ویزای دانشجویی)مقطع لیسانس) در استرالیا اقامت دارند میتوانند در طول ترم تحصیلی به مدت ۲۰ساعت در هفته، و در زمان تعطیلات بین ترم به مدت نامحدود کار کنند و همراه دانشجو هم به صورت نیمه وقت یا همان ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار خواهد داشت.

افرادی که با ویزای دانشجویی (مقطع فوق لیسانس به بالا) در استرالیا اقامت دارند میتوانند در طول ترم تحصیلی به مدت ۲۰ساعت در هفته، و در زمان تعطیلات بین ترم به مدت نامحدود کار کنند و همراه دانشجو هم به صورت تمام وقت اجازه کار خواهد داشت.

مدت اعتبار ویزا

حداکثر ۵ سال بسته به طول دوره تحصیلی

شرایط کلی لازم برای اخذ ویزا

  1. ثبت نام قطعی در یک دوره تحصیلی در استرالیا
  2. اثبات توانایی مالی برای پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل در استرالیا
  3. اثبات داشتن تسلط بر زبان انگلیسی
  4. داشتن بیمه درمانی برای بازه زمانی اقامت در استرالیا
  5. اثبات اینکه بعد از اتمام دوره تحصیلی، قصد برگشت به کشور خود را دارید (Genuine Temporary Entrant)

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

  1. برای دوره دکترا: حدود ۲ تا ۳ ماه
  2. برای دوره های لیسانس و فوق لیسانس: حدود ۲ تا ۶ هفته
  3. برای دوره های دبستان و دبیرستان: حدود ۲ تا ۴ ماه

اثبات توانایی مالی برای پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل در استرالیا

متقاضیان ویزای دانشجویی استرالیا باید ثابت کنند که توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا را در دوره اقامت در این کشور دارند. برای اثبات این موضوع، متقاضیان ایرانی باید صورتحساب بانکی ارائه دهند که نشان دهد هزینه بلیط هواپیما، شهریه دانشگاه و هزینه زندگی در کشور استرالیا را برای حداقل ۱۸ ماه اول اقامت در این کشور دارند. در همین ارتباط، باید موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

  1. صورتحساب بانکی باید بنام شخص متقاضی یا خانواده نزدیک وی باشد.
  2. مبلغ مورد نظر اداره مهاجرت استرالیا، باید حداقل ۳ ماه در حساب بانکی موجود بوده باشد.
  3. ارائه صورت حساب بانکی با مشخصات ذکر شده الزامی است و به هیچ وجه، امکان ارائه اسناد دیگر مالی مانند سند ملک به عنوان مدرک جایگزین وجود ندارد.
  4. هزینه بلیط هواپیما برای استرالیا حدود ۱۵۰۰ دلار استرالیا محاسبه میشود.
  5. هزینه شهریه دانشگاه متغیر است و بستگی به دانشگاه مورد نظر دارد.
  6. هزینه زندگی در استرالیا به صورت زیر محاسبه میشود:
    • هزینه سالانه زندگی متقاضی اصلی: ۲۹۰ ۲۰ دلار استرالیا
    • هزینه سالانه زندگی همسر متقاضی: ۱۰۰ ۷ دلار استرالیا
    • هزینه سالانه زندگی فرزند متقاضی: ۰۴۰ ۳ دلار استرالیا