ویزای آخرین بازمانده خانواده

ویزای آخرین بازمانده خانواده

ویزای آخرین بازمانده استرالیا مختص افرادی است که تمامی اقوام نزدیک آنها ساکن استرالیا هستند و در این کشور اقامت دائم دارند. این ویزا از نوع دائم است و صاحب ویزا اجازه دارد به طور نامحدود در استرالیا سکونت داشته باشید و در این کشور کار کند


ویزای آخرین بازمانده خانواده دو نوع دارد که عینا شبیه هم هستند و تنها تفاوت آنها، اجازه اقدام برای ویزا در داخل یا خارج از استرالیا است.


برای اخذ این ویزا، فرد احتیاج به یک اسپانسر دارد که باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • سن بالای ۱۸ سال
  • شهروند یا مقیم دائم استرالیا
  • ساکن استرالیا
  • داشتن رابطه خانوادگی نزدیک با متقاضی ویزا

در ضمن، لازم به ذکر است که ویزای ۱۱۵ مختص متقاضیان در خارج از استرالیا و ویزای ۸۳۵ مربوط به متقاضیان در داخل استرالیا میباشند

هزینه ویزا

  • متقاضی اصلی: ۴۳۵۰ دلار استرالیا
  • عضو خانواده بالای ۱۸ سال: ۲۱۷۵ دلار استرالیا
  • عضو خانواده پایین ۱۸ سال: ۱۰۹۰ دلار استرالیا

مدت اعتبار ویزا

نامحدود

شرایط لازم برای اخذ ویزا

  • تمامی والدین، خواهرها و برادرها و فرزندان بالای ۲۳ سال در استرالیا اقامت دائم داشته باشند.
  • چنانچه متقاضی متاهل است، پدر و مادر همسر هم باید اقامت دائم استرالیا را داشته باشند.
  • داشتن اسپانسر برای گارانتی پرداخت مخارج در استرالیا
  • داشتن شرایط سلامت پزشکی
  • عدم داشتن سابقه کیفری

زمان معمول بررسی درخواست ویزا

حدود ۵۰ سال

اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا

ویزای آخرین بازمانده استرالیا مناسب افرادی است که تمامی اعضاء نزیک خانواده آنها در استرالیا ساکن هستند و اقامت دائم دارند. همانطور که در بالا اشاره شد، منظور از خانواده نزدیک، پدر و مادر، خواهر و برادر و فرزند متقاضی و همینطور پدر و مادر همسر متقاضی است. چنانچه حتی یکی از این اعضاء خانواده اقامت دائم استرالیا را نداشته باشند، درخواست ویزای متقاضی رد خواهد شد.

ویزای آخرین بازمانده خانواده به دو نوع زیر تقسیم میشود:

  • ویزای ۱۱۵ مختص افرادی که در خارج از استرالیا هستند.
  • ویزای ۸۳۵ استرالیا مختص افرادی که در داخل استرالیا حضور دارند.

 

با توجه به زمان بررسی بسیار طولانی و عجیب این ویزا، عملا ویزای 115 استرالیا که مختص متقاضیان خارج از استرالیا میباشد، هیچ کاربردی ندارد.

همانطور که در بالا اشاره شد، از زمان درخواست ویزای آخرین بازمانده تا دریافت نتیجه، حدود ۵۰ سال طول میکشد! علت این امر، سهمیه سالانه بسیار کمی است که اداره مهاجرت استرالیا برای این ویزا در نظر گرفته است. با توجه به این موضوع، تنها حالتی که میتوان از این ویزا به طور مفید استفاده کرد، برای افرادی است که در داخل استرالیا حضور دارند و برای ویزای نوع ۸۳۵ اقدام میکنند. البته عملا دریافت نتیجه ویزا از این طریق باز هم همانقدر طولانی خواهد بود ولی مزیت بزرگ این کار، اجازه اقامت متقاضی در استرالیا تا زمان دریافت ویزا است. فرد متقاضی اجازه دارد از تمامی امکانات ویزای دائم استرالیا (بغیر از اقدام برای شهروندی این کشور) تا زمان دریافت نتیجه ویزا (البته چنانچه در قید حیات باشد) استفاده کند.